Få drömhuset på Cypern – billigt

Vita stränder, paraplydrinkar och vacker natur. Nu kan du uppleva detta varje år.  
– Vi hjälper dig hitta din drömbostad bara fyra timmar bort!

Nyfiken? Kolla vilka objekt som ligger ute till försäljning just nu

Höstens mörker och kyla börjar krypa fram. Att gå upp ur sängen är en pina och morgonens posthämtning ska vi inte tala om. Värme och sol känns i nuläget i alla fall väldigt långt bort.

Vi kan hjälpa dig hitta din drömbostad på norra Cypern. Då kan du åka på semester när du vill. Bara boka flyg och du är där på fyra timmar. Cypern är en ganska liten ö i Medelhavet. Varje år åker tusentals turister hit. Oftast är det till den södra delen de åker, den som är känd för sitt festutbud. Den andra delen, norra sidan av ön, har dock börjat ta i kapp. 

Det är många som vill ha hus på norra sidan eftersom det är så otroligt vackert och dessutom billigt att köpa. Det är inte en turistfälla eftersom det på norra delen handlar mycket mer om att vara i naturen och hitta lugnet.

Säkert köp

Göran Jarnving på North Cyprus åker ner cirka två gånger i månaden. Med sig har han eventuella husköpare. 
– Jag åker med dem för att visa hur huset ser ut och ger dem en inblick i hur livet funkar därnere. Tillsammans tar vi oss runt ön, äter god mat på restauranger och njuter av gästfriheten. Kunderna är ofta nyfikna på hurdant livet på Cypern är.

Göran får mycket frågor kring säkerhet, lagfart, sjukvård, om det är dyrt att leva. 
– Norra Cypern har nästan ingen kriminalitet, hög infrastruktur, gästvänlighet, orörd natur och stränder, lugn och stressfri miljö. Efter att kunderna fått uppleva Cypern brukar det inte ta lång tid innan de bestämmer sig för att köpa ett hus, lägenhet eller bungalow. 

– För oss är det viktigt att kunderna känner sig trygga och vi är därför med under hela resans gång. Från idé till köp helt enkelt. Vi förmedlar kontakter till välrenommerade advokater som sköter hela köpe-processen till lagfart. Om du behöver ta lån så hjälper vi dig med det också. Även vid nybygge hjälper vi till, lägger direkt kontakt med byggföretaget så du slipper dyra mellanhänder.

Tjäna pengar på ditt köp

Du som inte kan tillbringa hela året på Cypern kan dessutom få hjälp med att hyra ut den. 
– Vi vet många som gärna vill åka dit så att hyra ut ditt hus, lägenhet eller bungalow är inga problem. Känner sig som hemma Göran Jarnving har själv hus på Cypern. 

– Jag älskar livet här, känner mig som hemma. Allt är otroligt billigt eftersom skatten är så låg. En middag med för-,huvud- och efterätt kostar 50-60 kronor och naturen ska vi inte ens prata om. Helt otrolig.

Kommit långt i utvecklingen

Göran beskriver Cypern som en modern ö med sin egna genuina stil.
– De har den senaste tekniken så man kan alltid känna sig trygg. Här finns det ingen kriminalitet utan befolkningen är gästvänlig och vattnet vid stranden ska vara det renaste i hela Medelhavet.

Nyfiken? Kolla vilka objekt som ligger ute till försäljning just nu

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.