Long Beach Famagusta

Välkommen till norra Cypern, en oas av nöje, välbefinnande och glädje!

Fastigheten:

Byggnationen av Royal Life Residence i underbara Long Beach Norra Cypern har nu börjat. Ett stenkast från den vackra sandstranden börjar nu nästa resort resa sig. Två lägenhetstyper finns, studio med öppet kök och vardagsrum och lägenhet med ett avskilt sovrum, båda med utgång till balkong med ogenerad utsikt över Medelhavet. Kompletta lägenheter med rejäl garderob, köksskåp, kakel och klinker, allt med flera valmöjligheter av stil och färg, även laminatgolv.

Anläggningen har fullservice med aktivitetscenter med pool och barnpool, vattenrutschkana, restaurang, bar, lekplats ute och inne, apotek, bank, tvätt lokal, träningslokal, supermarket, souveniraffär, hästridning, frisör, massage, tennis- basket- volleybollplan mm. mm.

Området:

Long Beach är en semester-resort på östra Cypern med en tre km lång sandstrand. Long Beach har utvecklats till en semesterpärla på några få år nu med all service och bekvämlighet som behövs. 15 km till Famagusta som är en hyfsad stor stad med mycket utbud, nöjen, shopping och universitet. Ca 3 km till lokalt centrum Iskele med barer, affärer mm. Fem minuters promenad till en lång finkorning och långgrund sandstrand. Flera supermarket och restauranger i området. 10 min med taxi in till Famagusta.

Kommunikationer:

Direktflyg från flera orter i Sverige flera gånger i veckan april till november med charterbolag välj flygstol från några hundralappar tur och retur, se http://sistaminuten.resia.se.

 
 Flygtid ca 4 timmar. Transfer från Larnaca flygplats 50 min. Även reguljärflyg till Nicosia (Ercan) via Istanbul. (Pegasus och Turkish Airlines)

Sevärdheter:

Famagusta gamla stan med St Nicholas Cathedral, Spökstaden Varosha, Romerska ruinstaden Salamis, Kantaraborgen i bergen, Golden Beach med havssköldpaddor mm.

Klimat:

Med ca 340 soldagar om året, är klimatet solsäkert och behagligt. Varm och torr sommar. Mycket milda vintrar med över 20 gr flera dagar under vintermånaderna. Badsäsongen varar in i november!

Hyrbil på plats från 20 euro per dygn.

Valuta Euro eller Tukiska lira. 
Köpeskilling fastigheter GBP.

Hög byggkvalité med seriös byggare sedan 1973.
Flera andra svenska familjer har köpt i samma område. Gör din dröminvestering idag och få garanterat härligt klimat på köpet! Möjlighet med uthyrning som administreras av byggaren.

Pris från 26900 GBP. Lagfartskostnad och skatt tillkommer med 8%
Ring oss på
0727440130

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.