Norra Cypern en Juvel

Dubbat som bäst av Medelhavet som det var decennier sedan, är norra Cypern den med bäst bevarade hemlighet. Älskad för sin långsamma takt av liv och välkomnande gästfrihet, kombineras vackra vikar och förtrollande sevärdheter med soligt klimat året runt.

Norra Cypern är en idealisk Euro-free semestermål som finns vid en skiljeväg tre kontinenter och bara 6 mil från Turkiet. Tidigare en brittisk koloni, öns Europeiska påverkan innebär att, även om turkiska är det officiella språket i norr, engelska talas fortfarande allmänt och körning är till vänster. Stora skatte förmåner att leva här. Ett nytt skatteparadis. Fråga oss mera så hjälper vi till med all information.

Norra Cypern spricker med spännande antiken och en rik kulturhistoria. Kustlinjen är häpnadsväckande vacker med sina gamla hamnar där man kan äta allt-fresh. Sandy beaches sträcker ut sig mil efter mil, medan djupt in i det kristallklara ljusa havet erbjuder många av regionens bästa Dyk platser. En labyrint av hantverk affärer, antika platser och familje ägda restauranger väntar prospektering i norra Cypern pulserande städer, medan idylliskt landskap och antika Rustika byar försiktigt renoveras på landsbygden.

 

Det finns olika nyckelområden som erbjuder unika upplevelser för alla typer av resenärer. Kyrenia, de mest önskade ställena, är unikt i sin inställning med den sambandspunkt som omger den gamla venetianska hamnen. Den långa norra kusten stöds av fem Finger bergen med sina dramatiska träd bevuxna sluttningar och klippiga toppar. Slott, historiska ruiner och religiösa reliker smyckar bergen, medan lägre höjderna och låglandet är fortfarande mycket vackert, och också hem med några av de mest önskvärda hotellen ligger.

Far west, är den mest fruktbara regionen med citrus dungar och olivträd i överflöd. I öster pekar finger halvön Karpaz till Syrien. Denna region är mer avlägsen ännu hem till de vackraste landskap på norra Cypern, med övergivna stränderna och antika byar med dess charm, basilikorna, gravar och ruiner som är försedda med testamentet till regionerna är ärorika förflutna.

 

Norra Cypern - Sol, hav och sand

Stränder i norra Cypern är så mångskiftande som landskapet. En sak du hittar säkert är att, de flesta av de vackra stränderna är orörda och välkomnar er för en ren avkoppling.

Från sanddyner i Karpaz där mil från tomma stränder lägger en perfekt inställning för ett dopp, till Kyrenia, helt servade gyllene slipat beach klubbar och mil av vitt slipat av Famagusta stränder. Alla har en sak gemensamt, de kristallklara lysande vatten de lägger fram för er.

 

Cypriotisk Matkultur

Färska livsmedel är vad det handlar om i norra Cypern. Matkulturen är mycket uppenbara här med en mängd Gyros, Nyfångad fisk, och ett stort urval av internationella rätter som serveras på hela ön. En måltid ut i norra Cypern är högsta grad en av de viktigaste sociala aktiviteter på kvällarna för lokalbefolkningen. Frukt och grönsaker odlas lokalt och plockas färskt på ön med citrus citroner och apelsiner, fikon, vattenmeloner, vindruvor, jordgubbar, Persilja, gurka, tomater och Oliver är bara ett litet urval. Njut av mat, eller följ med lokalbefolkningen som bara
älskar deras utomhus kök med vänner och familj.

 

Norra Cypern erbjuder en uppsjö av aktiviteter

Om du gillar att vara i farten eller vill lägga lite kul till din semester, har norra Cypern massor att erbjuda. Av många vattensporter såsom simning, paraglyding, Kanotpaddling, vind surfing, Snorkling och Dykning, organiserade till mer banan båt turer, ringdiagram med åk attraktioner. Fiske är också en populär verksamhet tillsammans med Fotvandring, vandring, Lerduveskytte och ridning. 31 olika orkideer Växer vilt här på Norra Cypern.

Norra Cypern ståtar också med några av Europas bästa Go-Carting , tio Pin Bowling körfält och paintball centrum. För dem som vill ha någon fred och ändå ser för att få Adrenalin kan pumpa du också prova skärmflygning som är populär i Kyrenia. Golf är naturligtvis som populär i norra Cypern som det är i resten av världen, och norra Cypern har sin egen internationella standard Golfbana som i de pittoreska Dalarna i Esentepe nära Kyrenia. Vi bygger precis här våra lägenheter och fastigheter.

 

Välkomna hit på en visning med mig och vi följer er hela vägen genom välrenomerade advokater och byggföretag med lagfart och dess säkerhet.

 

Vänliga Hälsningar
Göran Jarnving

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.