Köpa hus eller lägenhet i Spanien?
Välj istället Norra Cypern

Har du funderat på att köpa hus eller lägenhet i Spanien? Här jämför vi hur det är att äga en bostad på Norra Cypern och i Spanien. För att du ska kunna göra ett enklare val.

Spanien har blivit ett väldigt populärt land för skandinaver att köpa bostad i. Men om du värdesätter det genuina, det gästvänliga och det trygga är norra Cypern ett ypperligt alternativ.

Om man jämför med Spanien har norra Cypern nästintill obefintlig kriminalitet. Det är en extremt trygg del av landet där du i princip känner dig säker vart du än går. Som en av Europas gömda pärlor är turismen på norra Cypern inte alls är lika utbredd som i Spanien. I denna vackra del av Cypern hittar du orörda stränder och kristallklart vatten, något som är få förunnat längs Medelhavets kuster idag.

I och med Spaniens popularitet har priserna där stigit därefter. På Cypern får du mycket för pengarna. Här betalar du ingen fastighetsskatt eller skatt på kapital och det är låg moms på investeringar. Du äter och bor billigt på grund av den billiga valutan. Därtill har Cypern Europas bästa sjukvård och en hög infrastruktur.

När du reser till norra Cypern har du flera stora flygbolag att välja mellan bland annat SAS, Ryan Air och Norwegian. För dig som tycker om natur har norra Cypern en fantastisk flora och växtliv, ett landskap som är mycket vackert att vandra i. Här är det populärt med alla typer av vattensporter såsom surfing, snorkling och dykning.

Vi på North-Cyprus kan hjälpa dig med köpet av hus eller lägenhet på Norra Cypern. Med ett stort kontaktnät och lång erfarenhet tar vi dig igenom hela processen och hjälper dig hitta din drömbostad.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.