Köpa hus eller lägenhet i Turkiet?
Välj Norra Cypern istället!

Går du i tankarna på att köpa lägenhet eller hus i Turkiet? Vi tycker du ska överväga att köpa bostad på norra Cypern istället.

Det är inte speciellt konstigt om du inte har hört så mycket om norra Cypern förut. Det är nämligen en av de lite bortglömda pärlorna runt Medelhavet. Här hittar du fortfarande det genuina och det gästvänliga. Addera orörda stränder och kristallklart vatten och du har, för många, en vinnare. Med tanke på hur överbebyggda stränderna är runt Medelhavet är det många som vill åt det som norra Cypern har. Här bygger man inga höghus utan behåller det genuint cypriotiska. Med Europas bästa sjukvård och en hög infrastruktur är Cypern ett exemplariskt ställe att äga en bostad på.

På norra Cypern får du mycket för pengarna! Du äter och bor billigt på grund av den billiga valutan och det är låg moms och skatter på investeringar. Det är lätt att ta sig till norra Cypern. Du har flera stora flygbolag som flyger hit bland annat SAS, Norwegian och Ryan Air.

Norra Cypern är säkert. Om du jämför med Turkiet har denna del av landet nästintill obefintlig kriminalitet. Du känner dig trygg i princip var du än är vilket är ovanligt runt Medelhavet där den stora turismen ofta drar till sig kriminalitet. Men det är just det. Här är turismen inte alls lika utbredd och därmed behöver du aldrig trängas på restauranger och stränder. Denna del av Cypern har en fantastisk flora och ett prunkande växtliv. Det är populärt att vandra och icke att förglömma alla vattensporter som du kan ägna dig åt såsom surfing och snorkling.

Så, vårt tips är att du hittar din drömbostad utomlands på Norra Cypern. Vi på North-Cyprus hjälper dig från start till mål med ditt köp av hus eller lägenhet.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.