fbpx

Mer information om oss och vad vi gör

Vi är inte en fastighetsmäklare utan anvisar er som kund direkt till ett auktoriserat och registrerat byggföretag eller mäklare på orten, där samtliga har en för landet gällande ansvarsförsäkring.

Objektbeskrivningar görs direkt från byggföretagen under deras eget ansvar för riktighet och utan påverkan från oss. Priser i prislistor är byggföretagens gällande fasta priser som också finns på deras egna hemsidor. Tillkommande kostnader kan vara moms, lagfart och skatter som är olika i olika länder och som hanteras i resp. land. Ingen betalning sker via oss och all dokumentation/kontraktsskrivning sker hos resp. byggföretag på plats hos dem!

Vi förmedlar lägenheter, bungalows samt villor från de större seriösa byggbolagen på Norra Cypern
Vi skräddarsyr efter kundens behov med all service - som kontakter med byggbolag, banker, försäkringsbolag, advokat, transfer till och från flygplatser.

Vi bokar hotell och hyrbilar. Vi visar våra objekt med svensk personal samt förhandlar till bästa priser, erbjuder inspektionsresor från Skandinavien. Vi ser till att kunden får all jurdisk information gällande lagfart och övertagande. Se Talat Kursats hemsida.

Ett stort viktigt moment är det sociala nätet på Norra Cypern, här erbjuder vi att kunden kan investera i dess framtid med andra skandinaver. Det finns ett mycket stort intresse att kunna samma språk.

Tillträden / handover sker med oss, så att inga problem uppstår mellan köpare och säljare.

För oss är det viktigt med ett personligt bemötande där vi följer kunden genom hela processen till övertagande.